Rólunk

Küldetésünk

Megkönnyítjük az építőipari vállalkozások életét azzal, hogy levesszük vállukról a tervezés, hatósági ügyintézés és forgalomtechnika kivitelezés terhét. Tapasztalatunk és szolgáltatásaink egyedülálló kombinációja révén megbízható és hatékony megoldásokat nyújtunk, hogy az építőipari projektek gördülékenyen valósuljanak meg.

Víziónk

Arra törekszünk, hogy az építőipari vállalkozások számára megbízható külsős partnerekké váljunk, akik az előkészítést helyezik előtérbe. Az általunk nyújtott szakértelem, segítőkészség és nyitottság révén olyan közös gondolkodást alakítunk ki, amely elősegíti a sikeres és zökkenőmentes építőipari projektek megvalósítását.

Varga Gergő vagyok a gyors és eredményes ügyintézés híve. 

Hatósági, közút-kezelői és tervezői tapasztalattal a hátam mögött  Budapesti beruházásokat segítek abban, hogy az irányításoddal elvégzett munka ne közterületi, közutas ügyek miatt késsen a határidővel.

Hiszek abban, hogy a beruházónak érdeke a ‘hatóságok’ által megkövetelt műszaki tartalom megvalósítása.

Hiszek a ‘hatóság’ jó szándékában.

Nem hiszek a hatóság gyors ügyintézésében.

Ugyanakkor hiszek abban, hogy a jól előkészített ügyekben a hatóság flottul jár el. Ez a mai körülmények között verseny előnyt jelent számodra.

Tervezői, hatósági közút-kezelői tapasztalatom segít abban, hogy szót értsek egyeztetések résztvevőivel.

Flora Labor Kft.

1028 Budapest, Mikes Kelemen utca 12/b

Adószám: 12163379-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-561089

Kapcsolatfelvételi űrlap (0-24 non-stop)

Telefon: +36 70 501-3006

E-mail: floralabor@floralabor.hu

 

Értékrendem

    1. Biztonság
    2. Hatékonyság
    3. Jogszerőség
1. Biztonság

A közlekedésbiztonság minden körülmények között megőrzendő! Nincs az a munka, elvégzendő feladat, ami megengedi, hogy emberi életekkel játszunk. Ha az úttestet nem közlekedési célból használod, és a ott baleset történik, akkor nagy valószínűséggel a  felelős a közterület használója.

A balesetveszély a szakember számára előre látható. Sajnos ezt tapasztalatból tudom: van olyan út kialakítás, amit én elleneztem amennyire tudtam, majd mikor megvalósult fél éven belül halálos baleset színhelye lett. Nem jó érzés, hogy nem tudtam többet tenni.

2. Hatékonyság

Feladatom az, hogy a te fejlesztésedet támogassam. Közútkezelőként is ezt vallottam. Ha nem segítek, akkor magatok kezébe veszitek az kezdeményezést és szakértelem hiányában megszegitek az első pontot.

3. Jogszerűség

Alapvetően a jogszabályok a fenti követelményeket képviselik. Persze kivétel erősíti a szabályt. Sok esetben lehet találkozni öncélú, életszerűtlen bürokráciával. Azonban nem bíztatnék senkit jogszabály megszegésével. Inkább úgy mondanám, hogy meg kell találni a megfelelő jogi hátteret feladataink elvégzéséhez.

Rólam mondták

„A kerület megoldóembere…”

       Varga Csaba, a Bp 2017 Nkft. üzemeltetési- és logisztikai menedzsere

„Őszintén örülök annak, hogy (nyugdíjas éveim alatti) feladatvállalásomban -a közelmúltban- Veled egy igen jó kapcsolatot hozott létre! Javaslom, törekedj a továbbiakban is arra, hogy ez /a nyugdíjas éveidig is/ alapvetően meghatározza tevékenységedet! Az eredménye biztosan nem marad el!”

     Morvai Károly építész 

Scroll to top