FL embléma
FLORA LABOR
FŰTÉS-HŰTÉS VEZÉRLÉS

Vissza az előző oldalra!


KV2F kazánházi vezérlő (csak fűtés)

Ezen az oldalon e gyártmány pontos leírását, szerelési és használati útmutatóját találja képekkel, nyomtatható formában is.

KV2F kazánházi fűtésvezérlő

A KV2F a helyiségenkénti hőmérséklet alapján vezérelt fűtésvezérlő rendszer kazánházi része. Fogadja az osztóvezérlők és a vezértermosztát jelét. Ennek alapján szabályozza a kazán, és a keringtető szivattyúk működését.

 

 

 

 

 

Jellemzők

Kezelőszervek

Kétsarkú kapcsolóval (a nullát és a fázist is megszakítja) feszültség-mentesíthető a vezérlő és a hozzá tartozó teljes rendszer. Vigyázat! A dobozban a kapcsolón még megmarad a 230VAC!

Két állású kapcsolóval lehet kiválasztani a fűtési vagy a semleges üzemmódot. Semleges állásban sem szakad meg a kazán és a cirkulációs szivattyú tápellátása így a használati melegvíz előállítás biztosított.

Kijelzők:

Ha a vezérlő feszültség alatt van és a főkapcsoló be van kapcsolva, akkor a baloldali piros fény világit.

Ha a vezérlő feszültség alatt van és a főkapcsoló be van kapcsolva és a kiválasztó kapcsoló felső állásban van a rendszer fűtésre kész. Ezt jelzi a FŰT felirat melletti piros fény.

Ebben az esetben ha egy osztóvezérlő és a fűtési vezértermosztát fűtést kér, akkor FŰT felirat melletti sárga fény is világít.

Bemenetek:

A kazánházi vezérlő 6A-es kismegszakítóval biztosított 230VAC hálózati feszültséget a 230V BETÁP hárompólusú sorkapcson keresztül kapja.

A FŰTÉS HATÁROLÓ TERMOSZTÁT normál állapotban záró kontaktusa kétpólusú sorkapcson csatlakoztatható a kazán túlfűtése ellen.

A FŰTÉS VEZÉR TERMOSZTÁT normál állapotban nyitott kontaktusa kétpólusú sorkapcson csatlakoztatható.

Kimenetek

A KAZÁN TÁP tápellátás (230VAC maximum 1A), hárompólusú sorkapcson csatlakoztatható. Aktív, ha a főkapcsoló be van kapcsolva.

A CIRKULÁLTATÓ SZIVATTYÚ tápellátás (230VAC maximum 1A), hárompólusú sorkapcson csatlakoztatható. Aktív, ha a főkapcsoló be van kapcsolva.

Ha a kazánban nincsen szivattyú, innen táplálhatjuk a FŰTÉS SZIVATTYÚt hárompólusú sorkapcson keresztül (230VAC maximum 1A). Aktív, ha a kazán be van kapcsolva.

A kazán bekapcsolása megrendelés szerint vagy rövidzárt adó kimenettel, vagy 230VAC rákapcsolással történik, a FŰTÉS BEKAPCS kétpólusú sorkapcson keresztül.

Csatlakozások

Maximálisan öt OSZTÓVEZÉRLŐ (OV2F) csatlakoztatható a hárompólusú sorkapcsokon.

KV2F fűtésvezérlő sorkapcsai

Dokumentációk

Itt tölthető le nyomtatható leírás a KV2F kazánházi vezérlő üzembe helyezéséről (2 oldal).


Vissza az előző oldalra!
 

 
PARTNEREINK


Szoftverfejlesztés

AGY logo
Agy Kft.


Könyvvitel

Energens Kft.


Épületgépészet  


 


 

Favicon maker- Create a favicon from any image